Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla amatorów kwaskowatych potrawek mięsnych
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Indyka pokroić w drobną kostkę, posolić, opruszyć mąką i obsmażyć na złoto na oleju.
Dodać do gara ogórki pokrojone w plasterki i drobno posiekany czosnek , podlać odrobiną wody i dusić ok 10 min. Następnie dodać pomidory ( pokrojone byle jak bo i tak się rozpadaja), doprawić i gotować ok, 5 min,
Dodać osączona cieciorkę i zagotowac. Pyszne danie gotowe do spożycia - polecam z ryżem.Smacznego