Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk faszerowany"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3856
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2295
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3856
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2295
Składniki
Twaróg przełóż do miseczki, rozetrzyj na gładką masę. Zioła opłucz, osusz, trochę odłóż, a resztę drobniutko posiekaj. Dodaj do sera. Nadzienie przypraw do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszaj.
Mięso opłucz, rozetnij na duży płat. Lekko go rozbij. Ząbki czosnku obierz, rozetrzyj z solą i pieprzem. Masą natrzyj mięso. Na mięsie rozsmaruj ziołowe nadzienie. Całość ciasno zwiń.
Roladę zepnij. Obłóż plastrami boczku i resztą ziół. Piecz 50 min w 180 st. Podawaj z duszonymi warzywami.
<strong>Jedna porcja zawiera 270 kcal.</strong>Źródło: Tina