Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Indyk faszerowany"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
W mięsie wytnij głęboką kieszeń. Natrzyj je solą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Odstaw. Bułkę rozmocz w soku z pomarańczy. Posiekaj wątróbkę.
Masło utrzyj na puch i mieszając dosyp zioła i przyprawy. Dodaj wątróbkę. Zmiksuj dodając stopniowo żółtka i odciśniętą bułkę. Dodaj pianę z białek. Nadziej mięso. Piecz ok. 90 minut w 180°C.Źródło: Takie jest życie