Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Improwizowałam i zobaczcie co wyszło.Niedzielny obiad na pewno się uda.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 94
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 128
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 170
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 115
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 94
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 128
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 170
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 115
Składniki
Sznycle z indyka rozbijamy solimy pieprzymy.Na mięso nakładamy plaster szynki i sera składamy sznycla na pół.Obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej.Formę żaroodporną polewamy olejem wkładamy sznycle oraz groszek i fasolkę.Piekarnik rozgrzewamy do 180st i wkładamy mięso na ok 50 min(sprawdzamy widelcem czy jest miękkie).
Podawać z ziemniakami posypanymi koperkiem. Smacznego:)