Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem indycze kotleciki w panierce :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 286
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5440
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 100
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 72
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 286
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5440
Składniki
Mięso posolić, posypać pieprzem i mieloną papryką. Jajka roztrzepać na jednolitą masę. Bułkę tartą wymieszać z ziarnami sezamu. Kotleciki panierować w jajku, następnie w bułce i sezamie, smażyć na rozgrzanym oleju. Smacznego :)