Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Hiszpański chłodnik z pomidorów"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Pomidory sparz i obierz ze skórki. Paprykę zapiecz, aż skórka będzie czarna. Obierz i wydrąż. Ogórki obierz i pokrój.
Zmiksuj pomidory, sok pomidorowy, ogórki, paprykę, łyżkę oliwy, czosnek i ocet. Dopraw.
Awokado pokrój na paski. Wrzuć po kilka do miseczek i zalej zupą. Na wierzchu ułóż kawałki pora. Podawaj z bagietką.Źródło: Takie jest życie