Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo każdy ma swojego smoka jak mówi legenda :) Ja ma swojego ulubionego , to wspmnienia mojego taty , który był mistrzem gzika , bo dobry gzik musi być oryginalnie przyrządzony a mój tata mial własny przepis.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 164
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Składniki
Ser (twaróg biały) rozgniatamy widelcem z dodatkiem śmietany , posiekanej cebulki ze szczypiorkiem . Dodajemy soli i pieprzu do smaku oraz sekretny składnik mojego taty czyli Łyżeczkę przyprawy maggi . Mieszamy wszystko razem i podajemy z ugotowanymi " w mundurkach" czy skórce ziemniakami , skropionymi olejem roślinnym.