Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, dla osób które nie mają czasu na przygotowanie posiłku, kotlety mielone w warzywach z ryżem.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy obraną, drobno pokrojoną cebulę, wbijamy jajko, doprawiamy papryką oraz solą, wsypujemy bułkę tartą i wyrabiamy masę. Robimy dłonią okrągłe kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Na drugą patelnię wlewamy olej, rozgrzewamy i wsypujemy mrożonkę danie Express. Podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem 10 minut. Po tym czasie wsypujemy z torebki przyprawy, które znajdowały się w warzywach. Pięć minut gotujemy.
3. Warzywa z ryżem wykładamy na dno naczynia i układamy kotlety. 4. Danie gotowe. 5. Smacznego.