Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z żołądków kurczęcych bez podsmażania.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Składniki
1. Żołądki wymoczyć w wodzie, następnie dokładnie umyć i pokroić na mniejsze kawałki. 2. Pokrojone żołądki wrzucić do garnka i zalać wrzątkiem. Dodać pokrojone w plasterki marchewki oraz resztę warzyw i przypraw. 3. Gotować na małym ogniu do miękkości. 4. Jeżeli jest potrzeba, odebrać nadmiar wywaru. W celu zagęszczenia rozrobić w filiżance ok. łyżkę mąki ziemniaczanej w ok. 3 łyżkach zimnej wody i wlewać cały czas mieszając do gotującego się gulaszu. W razie potrzeby czynność powtórzyć.