Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz z warzywami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Na oliwie obsmaż pokrojone w kostkę mięso. Zdejmij z patelni i odstaw.
Na pozostały tłuszcz włóż pokrojoną marchewkę, cebulę oraz czosnek. Dodaj liście laurowe, oregano, bulion i zagotuj.
Następnie wrzuć mięso. Przykryj i gotuj przez 15 minut.
Pod koniec gotowania dodaj pokrojoną cukinię, kukurydzę, groszek i fasolkę. Duś pod przykryciem jeszcze 10 minut.
Czas: 60 min. 1 porcja = 370 kcal.Źródło: Kurier TV