Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z podrobów"
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 92
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 89
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 92
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 89
Składniki
Mięso i podroby umyj, oczyść i pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek obierz i drobno posiekaj.
W większym rondelku rozgrzej olej, przyrumień na nim cebulę i dodaj pokrojone mięso i podroby.
Obsmaż z wszystkich stron i zalej bulionem. Dodaj czosnek, kminek, majeranek i pieprz. Przykryj i duś przez 45 minut. Gulasz zagęść mąką.Źródło: Na żywo