Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z piersi indyka z chrzanem i żurawiną"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 34
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7197
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 34
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7197
Składniki
Olej rozgrzej na patelni, podsmaż indyka ze wszystkich stron. Mięso wyjmij.
Na patelnię wlej bulion, dodaj chrzan. Śmietanę wymieszaj z mąką, wlej na patelnię, dokładnie wymieszaj. Zagotuj. Dodaj mięso, duś pod przykryciem około 10 minut. Wsyp żurawinę, duś 15 minut, mieszając. Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie