Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie mięsko, kiełbasa, cebula, makaron trochę przypraw i danie gotowe. Polecam wypróbowanie przepisu.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Do garnka lub duzej patelni wlewamy olej. Rozgrzewamy i wrzucamy mięso pokrojone w średnią kostkę. Chwilkę dusimy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Kiełbaskę w plasterki. Do mięsa wrzucamy kiełbasę i cebulę oraz suszone warzywa, liście laurowe i ziele angielskie. Wlewamy wodę. Dusimy az mięsko będzie miękkie. Następnie wsypujemy makaron ( wody powinno być tyle aby wszystko zakryło, jeżeli jestzbyt mało dolewamy. Gotujemy 5 minut, następnie dodajemy koncentrat, musztardę i przyprawy. Chwilkę dusimy. Smacznego ;)