Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz wołowy z grzybami"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 136
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 38
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 136
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 38
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 95
Składniki
Wołowinę umyj, pokrój w kostkę, smaż na oleju. Pieczarki, cebulę, chilli pokrój w plastry. W dużym garnku rozgrzej olej, wsyp paprykę, pieprz, liście laurowe i ziele angielskie.
Zamieszaj, smaż minutę, dodaj cebulę, zeszklij. Dodaj pieczarki, smaż siedem minut.
Do garnka dodaj mięso i czosnek. Wlej wodę, by zakryła mięso, całość dokładnie wymieszaj. Duś pod przykryciem około dwóch godzin. Udekoruj oregano i cebulkami.
CZAS: około 3 godzinŹródło: Dobry Tydzień