Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste danie, które można podać w różnych odsłonach : z kaszą, ryżem, ziemniakami, chlebem.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Składniki
Mięso umyj, obierz z błon i pokrój w kostkę.
Pieczarki umyj i drobno pokrój, cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Na rozgrzanym oleju obsmaż mięso. Dodaj cebulę i pieczarki. Przesmaż wszystko razem.
Dodaj bulion, liść laurowy, ziele angielskie, liść lubczyku, paprykę wędzoną, sól, pieprz, przyprawę w płynie. Gotuj 40 minut.
Na koniec dodaj śmietanę. Podaj z kaszą, ryżem, ziemniakami lub chlebem. Smacznego :)