Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 6
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
mięso pokroić w kostkę,olej rozgrzać w garnku ,dodać do niego mięso i obsmażyć go mieszając ze wszystkich stron,cebulę drobno pokroić,czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do mięsa i chwilę smażyć razem z mięsem.Wlać 2-2,5 litra wody
Marchewki pokroić w plasterki i wrzucić do mięsa,doprawić solą i pieprzem i dusić pod przykryciem ok.1 godziny
por pokroić w pół plastry, i dodać do mięsa, dusić jeszcze ok.15-20 minut,pod koniec duszenia dodać curry;jeżeli gulasz jest za rzadki to zagęścić gulasz mąką rozrobioną z wodą,zagotować i doprawić,dodać koperek.(ja podaję z kaszą na sypko,która jest również w moich przepisach)