Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z ogórkiem konserwowym, papryką i cebulką. Mniammm
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
Mięsko kroimy na małe kawałki i moczymy.
Podsmażamy na oleju
Przekładamy do garnka i zalewamy wodą, w zależności ile sosu lubimy
Dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, posiekaną paprykę i ogórka
Dusimy na małym ogniu aż mięsko i warzywka będą miękkie
Zagęścić trochę mąką i doprawić do smaku. Ja używam soli, pieprzu, przyprawy do gulaszu i papryki ostrej.
Można podawać z ziemniakami, kaszami oraz makaronem.
SMACZNEGO!!!