Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz meksykański"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22488
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22488
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 101
Składniki
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż mięso. W garnku zagotuj 2 szklanki wody i przełóż podsmażone kawałki. Dodaj pomidory z zalewą i duś pod przykryciem około półtorej godziny.
15 minut przed końcem gotowania wrzuć pokrojoną paprykę, odsączoną kukurydzę i fasolę. Całość przypraw do smaku. Sos zagęść mąką wymieszaną w niewielkiej ilości wody.Źródło: Na żywo