Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby i na pyszne przepisy.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Wykonanie: Cebulę drobno pokroić , ze świeżymi grzybami i usmażyć na połowie tłuszczu. Bułkę namoczyć w mleku i odciśniętą zmielić razem z grzybami. Następnie dodać jajo, sól, pieprz i posiekaną natkę pietruszki Dokładnie wymieszać w razie potrzeby dodać bułkę tartą aby uzyskać dobrą konsystencję masy grzybowej. Po czym formować małe placuszki i obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor.