Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzanki z wędzoną makrelą"
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 50
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 11
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 50
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 11
Składniki
Przekrój awokado, wyjmij pestkę i obierz. Miąższ skrop sokiem z cytryny. Dodaj serek i zmiksuj na gładką masę. Przypraw solą i pieprzem.
Posiekaj drobno paprykę i szczypiorek. Wymieszaj z pastą.
Pokrój bagietkę na cienkie kromki, włóż na 5 minut do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C.
Podawaj osobno grzanki, makrelę i pastę, posypaną świeżo zmielonym pieprzem cytrynowym.
<strong>Przepis: Monika Bielik</strong>Źródło: Olivia