Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzanki z borowikami"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Składniki
Oczyszczone grzyby podsmaż na łyżce oliwy z posiekaną cebulą. Przygotuj pesto: orzeszki upraż na suchej patelni. Przełóż do miski, dodaj listki bazylii (kilka zostaw), ser, orzeszki piniowe i łyżkę oliwy. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Bagietkę pokrój, posmaruj resztą oliwy i zapiecz. Nałóż pesto i grzyby. Podawaj gorące z listkami bazylii.Źródło: Na żywo