Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grzanki toskańskie"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 128
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 29
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 128
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 29
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Składniki
Oczyszczoną wątróbkę przesmaż na rozgrzanym oleju. Następnie wystudź i drobno posiekaj.
Dodaj masło, pokrojone w cienkie plasterki oliwki oraz suszonką cebulkę.
Całość dokładnie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Bagietkę pokrój pod skosem, posmaruj oliwą, nałóż farsz i posyp startym parmezanem. Piecz 5 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Gotowe udekoruj natką.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax