Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gryczano-serowe pierogi okraszone cebulką"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5608
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5608
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Z podanych składników zagnieć gładkie, plastyczne ciasto, owiń je w folię i odstaw.
Kaszę gryczaną ugotuj i schłodź. Cebulę obierz i pokrój, a następnie zeszklij ją na maśle. farszu połącz i dopraw do smaku solą oraz pieprzem i majerankiem.
Ciasto dość cienko rozwałkuj, wytnij z niego krążki, ponakładaj na nie farsz i dokładnie pozlepiaj. Pierogi ugotuj w osolonym wrzątku. Podawaj okraszone zeszkloną lub podduszoną cebulką ze skwarkami.Źródło: Świat kobiety