Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...krucha pierś o aromatycznym posmaku rozmarynu ;-)
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 72
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 476
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 204
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 172
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 72
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 476
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 204
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 172
Składniki
Filet umyć i odsączyć.Pokroić na 4 porcje.Każdy kotlet rozbić,natrzeć solą i pieprzem.Na folię aluminiową nalać łyżeczkę oliwy,położyć gałązkę rozmarynu następnie mięsko.Posmarować filet musztardą i zawinąć folię.Powtórzyć czynność z każdym kawałkiem mięsa.Grilować po kilka minut z każdej strony (łącznie ok 20-30 min w zależności od wielkości piersi).
Podałam filety na sałatce : mix sałat,pomidorki koktajlowe pokrojone w ćwiartki,ogórek zielony pokrojony w półplasterki,posiekany szczypiorek, wszystko posoliłam i skropiłam sokiem z limonki.
Podawać z ulubionym dipem i pieczywem.
SMACZNEGO