Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Ser typu włoskiego grillowany w pysznej marynacie. Podajemy go z grillowanymi winogronami i owocowym jeżykiem z gruszki i winogron. Idealna propozycja na DZIEŃ DZIECKA.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 49
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 572
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 69
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85722
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 49
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 572
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 69
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85722
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 168
Składniki
Ser kroimy w dość grube plastry ok. 1/5 cm. Na marynatę mieszamy oliwę z ketchupem , czosnkiem, solą ziołową, pieprzem i cząbrem. Marynatą smarujemy plastry sera i odstawiamy do lodówki na ok. 2 - 3 godziny. Płuczemy winogrona , i przekrawamy na pół. Zamarynowane plastry sera grillujemy tylko kilka minut z każdej strony. Grillujemy połówki winogron , zanurzone w marynacie. Podajemy wszystko razem i polewamy syropem klonowym. Pycha.