Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników bakłażana, cukinii i papryki :)
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 20
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 33
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 91
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 20
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 33
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 91
Składniki
Warzywa kroimy w wzdłuż na cienkie plastry Bakłażana solimy i odstawiamy na 1/2 godziny, aby puścił sok. Sok ma brązowawy kolor i należy go wylać. Paprykę kroimy w podłużne cząstki Każdy plaster warzywa grillujemy na posmarowanej oliwką patelni. Doprawiamy przyprawą do sałatek. Smacznego.