Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna grillowana kaszanka z cebulką i sosem Remulada duńska.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 245
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 245
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 30
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Rozgrzewamy lej na patelni grillowej. Kroimy cebulę w półksiężyce i szklimy na patelni.
Dodajemy kaszankę i całość smażymy ok 3-4 min (kaszanka powinna być miękka.
W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik z funkcją grilla do 180C. Tosty grillujemy ok 10 min, aż będą chrupiące.
Na każdy tost nakładamy porcję kaszanki, dodajemy sos remulada (np. Folwark)