Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gołąbki z kapusty pekińskiej z indykiem"
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 117
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 117
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Ryż wsyp do osolonego wrzątku, zamieszaj. Przykryj, gotuj na małym ogniu 13 min. Odcedź, przelej zimną wodą.
Cebulę pokrój w kostkę, przesmaż na smalcu. Ryż wymieszaj z mięsem i cebulą, przypraw do smaku.
Kapustę sparz, oddziel 20 liści. Rozłóż, stłucz głąbki. Ułóż farsz, zwiń. Gołąbki ułóż w wyłożonym liśćmi kapusty garnku. Dodaj przyprawy, wlej bulion, gotuj 40 min. Dodaj koncentrat, gotuj 20 min.
Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 10, cena za porcję 2,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie