Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest smaczne, szybkie i nie tak pracochłonne jak zwykłe gołąbki.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 115
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 862
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 115
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 862
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
Składniki
mięso mielone dobrze doprawić przyprawą do mięsa mielonego dodając szczyptę pieprzu ziołowego,
kapustę drobniutko poszatkować,
ugotować ryż w wodzie lekko posolonej,
wymieszać kapustę z mięsem mielonym i ryżem dodając jajko
spróbować lekko smak potrawy i ewentualnie doprawić.
smarując ręce olejem uformować masę jak na kotlety i ułożyć w piekarniku.
Piekarnik nastawić na 50min. gdy się ładnie zarumieni gołąbki przewrócić na drugą stronę.