Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie na obiad . Polecam.
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 59
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 165
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15393
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 59
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 165
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 15393
Składniki
Ugotować ryż.
Poszatkować kapustę zalać wrzątkiem , gotować 7 minut , odcedzić , odcisnąć'
Cebulę i pieczarki podsmażyć na oleju.
Wszystkie składniki wymieszać ,dodając sól i pieprz do smaku.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem ,formować gołąbki i układać w naczyniu . pieczemy w piekarniku 30 minut.
Składniki sosu wymieszać.
Wyjąć naczynie ,polać sosem i zapiekać jeszcze 35 minut.
Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
SMACZNEGO!