Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gniazdka ze szpinakiem i żurawiną"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 22
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1171
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 22
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1171
Składniki
Makaron ugotuj. Na suchej patelni upraż pestki słonecznika i płatki migdałów, dodaj cukier. Gdy lekko się skarmelizuje, dodaj rodzynki, żurawinę i szpinak, wymieszaj. Smaż. Włóż makaron, wymieszaj.
Formę na muffiny wysmaruj masłem. Wkładaj makaron do foremek, zapiekaj kwadrans. Przed podaniem talerz dekoruj keczupem i liśćmi sałaty.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień