Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Galaretka z kurczakiem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Do niewielkiej ilości wody włóż udko. Dodaj marchewkę z pietruszką i przyprawy. Ugotuj.
Gotowy rosół przecedź, wymieszaj z żelatyną.
Na dno miseczek w kształcie serca rozłóż pokrojone ugotowane . Dodaj groszek oraz kukurydzę i plastry jajka.
Na wierzchu rozłóż pokrojoną czuszkę i zalej żelatyną. Schłodź.
45 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 170
<strong>Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Super TV