Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
FRYTKI Z KURCZAKA piersi z kurczka pokroić w paski okolo 1 cm grubości przyprawić czosnkiem vegetą i pieprzem i pozostawic na okolo godz ( ale moża smazyc odrazu )
w tym czasie przygotowac ciasto naleśnikowe( z 1 szklanki mleka wystarcza na 3 duze piersi ) konsystencji gęstej śmietany Nastepnie wrzucić kurczaka do ciasta i razem wymieszć
Rozgrzać na głębokiej patelni olej i wrzucac paski kurczaka namoczone w cieście i Samzyc chwilke na jasno złoty kolor z kazdej strony