Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieliśmy chęć na kotlety mielone, takie zwyczajne, z pyrami i buraczkami. Jednak "wspaniała" pogoda zniechęciła nas wyściubienia nosa spoza chawiry. Postanowiliśmy więc sporządzić coś, co pod ręką mieliśmy.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Szklimy na rozgrzanym oleju (2 łyżki). Do mięsa dodajemy ser, jajko i zeszkloną cebulę, dokładnie wyrabiamy na jednolitą masę razem z bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą, papryką i pieprzem. Z masy formujemy kotleciki, smażymy na rumiano z obu stron.