Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie składniki wkładamy do garnka i samo się robi.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 213
Składniki
Filety pokroić na większe kawałki. Cebulę pokroić dowolnie w kostkę lub półksiężyce. Do garnka włożyć filety i cebulę, zalać pomidorami. Przykryć. Gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.