Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 26
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 719
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3778
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 432
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 26
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 719
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3778
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 432
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Składniki
Filety umyc i osuszyc.Nastepnie posypac sola i pieprzem z obu stron i pokropic sokiem z cytryny.Odstawic na ok.15-20min.Olej rozgrzac z masłem na patelni i smażyc filetyok.5min.W tym czasie obrac ogórek i przekroic na polowe,pestki usunąc i pokroic w drobną kostkę włożyc do miski dodac wyciśnięty przez praskę czosnek.Natkę pietruszki i koperek opłukac i drobno posiekac.Jogurt z mlekiem dodac do ogórków z czosnkiem i dokładnie wymieszac.Przyprawic solą i pieprzem Sos polac na filety.