Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany z ziemniakami oraz z mizerią z ogórków.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 292
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 292
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Filet rozcinamy na dwa kawałki, rozbijamy tłuczkiem do mięsa na plastry, doprawiamy solą i ziołowym pieprzem z obu stron, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. W między czasie robimy mizerię z ogórka. Kroimy ogórka w plasterki, dodajemy jogurt, sól i pieprz i dokładnie mieszamy.
Usmażone filety podajemy z ziemniakami i zrobioną wcześniej mizerią z ogórka. Smacznego !!!