Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu, lekko pikantny filet z dodatkiem dużej ilości cebuli. Polecam podawać go z buraczkami i ryżem.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Filet umyć, osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki i lekko posolić.
Usmażyć kawałki fileta na rozgrzanym oleju, dodać pokrojoną cebulę wraz z przyprawami i dusić pod przykryciem do zeszklenia cebuli.