Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Filet z dorsza w posypce"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Filet potnij na 5 porcji, umyj, osusz. Oprósz przyprawą do ryb, ew. solą i pieprzem. Odstaw na kilka minut. Posiekaj pestki dyni i wymieszaj z otrębami, jajko roztrzep.
Każdą porcję ryby obtaczaj w mące, potem w jajku. Na koniec zanurzaj w posiekanych pestkach i otrębach. Smaż na gorącym oleju na złoty kolor. Podaj z frytkami lub ziemniakami.Źródło: Takie jest życie