Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na bardzo szybki, pyszny obiad, podany z makaronem.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze plastry.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Przekładamy do naczynia.
5. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
7. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
8. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
9. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
10. Hartując wlewamy do pieczarek, chwilę gotujemy.
11. Polewamy sosem z pieczarkami mięso.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.