Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka ze szparagami w sosie serowym.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 88
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 86
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5519
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 668
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 88
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 86
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5519
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 668
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze podłużne paski, doprawiamy przyprawą curry oraz solą i prużymy na rozgrzanym oleju
2. Szaragi myjemy, obcinamy twarde końcówki, gotujemy w osolonej wodzie 10 minut, następnie na patelnie wlewamy olej, rozgrzewamy i przekładamy szparagi, prużymy. 3. Sos cztery sery rozrabiamy ze śmietaną oraz wodą i wlewamy do szparag, chwilkę gotujemy. 4. Sos wlewamy na dno dowolnego naczynia.
5. Na sosie układamy mięso, na około przekrojone na pół pomidorki i obrane ze skorupek, pokrojone na cząstki jajka. 6. Potrawa gotowa 7. Smacznego