Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Faszerowane pieczarki"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 131
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 34
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 131
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 34
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Pieczarki umyj, odetnij nóżki. Chorizo, paprykę, nóżki pieczarek pokrój w kostkę, ser pokrój w grubą kostkę lub zetrzyj na tarce. wymieszaj.
Rozgrzej na patelni olej i podsmaż farsz. Kapelusze pieczarek układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, delikatnie nakładaj farsz do środka, piecz 20 minut w piekarniku w temperaturze 180°C. Gotowe pieczarki dekoruj świeżą natką pietruszki.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień