Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Piersi z kurczaka kroić w kostkę, (smarzymy) Cebulę szklimy na maśle na złoto, dodajemy do niej pokrojone pieczarki, solimy i dusimy. Ryż gotujemy w osolonej wodzie do usmarzonego mięsa dodajemy pieczari i cebulęi. doprawiamy papryką oraz solą i pieprzem wedle smaku i potrzeb. Dusimy. Umyte i oczyszczone papryki (z odciętymi kapeluszami) napełniamy farszem i pieczemy w piekarniku około 20-30 minut w temp. 180 stopni.