Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane młode ziemniaki"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4516
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4516
Składniki
Ziemniaki umyj, owiń w folię aluminiową i piecz ok. 40 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C. Ostudź i wydrąż środek.
Na łyżce oleju podsmaż poszatkowaną cebulę, pociętego w plasterki kabanosa i pokrojoną w kostkę paprykę. Dodaj łyżkę koncentratu pomidorowego, sól i pieprz.
Farsz nałóż do wydrążonych i posolonych ziemniaków. Zapiekaj jeszcze 15 minut.
Podawaj na sałacie, posypane posiekanym koperkiem.
Przepis nadesłała: Agnieszka Rybak</strong>Źródło: Kurier TV