Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 138
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 41
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 138
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 41
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę i dodałam laskę cynamonu i pokrojone chili.
Dodałam mięso mielone i usmażyłam je na koniec dodałam odrobinę wody. Doprawiłam solą do smaku.
Mrożone serca przeważnie są już zblanszowane w osolonej wodzie z octem. Ja swoje obgotowałam 10 minut w lekko osolonej wodzie z sokiem z cytryny. Można użyć marynowanych całych serc, smak będzie bardziej wyrazisty.
Wypełniłam serca mięsem mielonym, przykryłam kawałkiem sera i zapiekałam do zrumienienia. Smacznego :)