Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 134
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 134
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 37
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Pierwszym etapem jaki wykonujemy jest wstawienie ryzu. Następnie na patelnie dodajemy odrobinę oliwy i wrzucamy mięso. Gdy ryż i mięso się robią, wydrążamy paprykę. Gdy mięso będzie prawie gotowe, dodajemy passate i przyprawiamy wszystko do smaku. Ryż ostudzimy. Wrzucamy mięso i ryż do jednej miski, dodajemy trochę sera. I mieszamy, gdy uzyskamy jednolita kosystencje. Nadziewamy nasze papryczki mięsem. Na wierz dodajemy ser, przykrywamy papryki i boom do piekarnika na około 15 min na 180° Smacznego