Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6469
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 259
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1391
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6469
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 208
Składniki
kalarepki obrać i wydrążyć,zostawiając półcentymetrowe ścianki
mięso przygotowac tak jak na kotlety mielone,dodac do mięsa pokrojone drobno suszone pomidory,natke pietruszki i koperek,dokładnie wymieszać i nadziac kalarepki
kalarepki wlożyc do garnka,podlac bulionem wrzywnym,wrzucic marchewki,przyprawyi gotowac na wolnym ogniu do miękkości warzyw,kalarepki świetnie smakuja z ziemniakami i sosem koperkowym