Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i aromatyczna cukinia,polecam na lekki obiad.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 64
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 116
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 64
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 116
Składniki
Cebulę zeszklić,dodać pokrojone boczniaki ,czosnek posiekany i papryczkę chili,wszystko usmażyć.
Dodać ugotowany ryż,natkę oraz środki pokrojone z wydrążonych cukinii. Podsmażyć wszystko razem około 7 min. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Farszem napełnić cukinie,przykryć uciętym kapelusikiem i dać do piekarnika nagrzanego do 190st. Zapiekać około 40min. Najlepiej sprawdzać by cukinia była lekko twarda.
Smacznego życzę!