Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1628
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1628
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, następnie posolić i gotować w tej samej wodzie. Warzywa oczyścić, pokroić, dodać do fasoli, dolać wody w razie potrzeby. Doprawić do smaku i pod koniec gotowania wrzucić pokrojoną na kawałki kiełbasę. Zaciągnąć śmietaną, rozmieszaną z mąką i koncentratem pomidorowym. Zagotować ponownie, posypać majerankiem i podawać na gorąco z białym pieczywem.