Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie. Nie miałem czerwonej papryki więc dodałem zieloną, którą otrzymałem z domowego ogrodu znajomej.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5850
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 86
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 56
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5850
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 86
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 56
Składniki
Fasolkę umyłem, odciąłem końcówki, ugotowałem. Na patelni rozgrzałem olej, włożyłem posiekaną cebulę, czosnek i po chwili pokrojoną w paski wołowinę. Smażyłem do miękkości mięsa. Następnie dodałem pokrojoną oczyszczoną paprykę, pomidory, fasolę i przyprawy. Całość dusiłem ok. 15 minut.